Nyheter

2018-02-22

Jag håller på att utbilda mig inom reiki healing just nu och man kan från och med idag boka reiki tider i min kalender. Under min utbildningstid kommer detta vara kostnadsfritt för dom som vill prova. Ni kan läsa mer om vad reiki är här på min hemsida under fliken reiki.

2018-02-05

Nu är det snart dags för mig att flytta och jag kommer hålla stängt hela vecka 9. Jag hoppas kommit iordning så pass så jag kan öppna igen den 6 mars och då på min nya adress på Båtsmansgatan 6B, Olofström (eftersom jag inte hittat någon bra lokal ännu) . Det ligger direkt på höger sida efter man kört av väg 15 mot Halen. Ett blått hus och jag har egen ingång mot väg 15.

2018-01-18

Jag har idag snmält mig till en kurs i Reiki och kommer förhoppningsvis inom kort kunna erbjuda mina kunder Reiki healing. 

 

2018-01-12

Då har vi påbörjat ett nytt år fullt med nya möjligheter. 

Jag letar ny lokal för fulla muggar eftersom jag inte längre kan driva mitt företag hemifrån. Har ni några tips tas det tacksamt emot. 

God fortsättning på er allihopa. 

 

2017-12-14

Från och med den 18/12 sker all tidsbokning via internet på https://malinsnada.valei.com/

Ni kan redan nu gå in och boka era tider. 

 

2017-11-21

Under vecka 50 kommer musikhjälpen vara i full gång och samla in pengar mot sexhandeln med barn. 

Detta vill jag givetvis vara med och samla in pengar till och har därför startat min egen digitala insamlingsbössa där jag hoppas ni tittar in och skänker en slant. Jag kommer också skänka alla mina intäckter från Malins NADA under vecka 50 till musikhjälpen. BARN ÄR INTE TILL SALU! Håller du med? Gå in och hjälp till kämpa mot detta! 

Min bössa hittar du här. Tack på förhand! 

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/malins-nada

 

 2017-11-10

Här kommer jag uppdatera er om vad som händer i företaget. 

Jag hoppas kunna gå en kurs i öronakupunktur där jag kommer lära mig ytterligare  punkter i örat. Samt kanske gå lite andra kurser så jag kan erbjuda fler tjänster i framtiden. 

Sen så kommer jag även att byta lokal någon gång under de kommande månaderna så det kommer det komma uppdateringar om här.